Wi-Fi-analysointi

Saatavilla vain Kaspersky Premiumissa.

Älylaitteidesi suorituskyky riippuu Wi-Fi-signaalisi laadusta. Vierekkäiset verkot käyttävät usein samoja tietoliikennekanavia. Tämän seurauksena häiriöt ja suuri verkon kuormitus voivat heikentää Wi-Fi-yhteyttäsi. Wi-Fi-analysointi voi auttaa sinua oppimaan lisää Wi-Fi-kotiverkostasi, löytämään optimaalisen paikan reitittimelle kotonasi, valitsemaan vähiten varatun viestintäkanavan ja muutoin parantamaan Wi-Fi-asetuksiasi.

Wi-Fi-verkon analysoinnin määrittäminen

Wi-Fi-signaalin voimakkuuden tarkistaminen

Kuinka siirtyä vähemmän kiireiselle Wi-Fi-kanavalle

Yhteysnopeuden parantaminen vaihtamalla Wi-Fi-toimintatilaa

Nopeuden parantaminen muuttamalla Wi-Fi-kanavan taajuuskaistaa ja kaistanleveyttä

Kuinka parantaa Wi-Fi-signaalia Wi-Fi-verkonvaihdon yhteydessä

Suosittelemme myös varmistamaan, että käytät turvallista salasanaa ja turvallista salausta Wi-Fi-verkossasi.